HyvänMielen alpakoiden palvelut 
 Täältä löydät esittelyt palveluistamme. Olemme joustavia ja otamme ohjelmaan mielellämme myös uusia ideoita.
Ota yhteyttä niin räätälöidään Teille sopiva palvelu ja hinta.

Vierailut vanhustentalossa 
Teemme vierailuita vanhainkoteihin. Alpakoillamme on kokemusta päivä– ja vanhainkotivierailuista, markkinoista, syntymäpäiväjuhlista, yritystapahtumista sekä monista muista yleisötapahtumista. Vanhukset voivat syöttää, halata ja rapsuttaa eläimiä. Alpakat ovat tottuneet sisätiloihin ja ovat sisäsiistejä. Ne voivat kävellä sisätiloissa, koska jalkapohjat ovat hyvin samanlaiset kuin koiralla eivätkä luista liukkaalla lattialla. 

Polttariporukat 
Otamme vastaan myös polttariporukoita, joille tarjoamme monipuolista ohjelmaa eläinten kanssa. Vierailut tapahtumissa 
Vierailemme erilaisissa yleisötapahtumissa kuten joulukauden avajaisissa, laskiaisreihoissa, häissä, syntymäpäivillä ja yritysten tapahtumapäivillä. Tutustuminen alpakoihin on mielenkiintoinen ja hauska ohjelmanumero perhetapahtumissa ja tilaisuuksissa. Vierailut tilallamme 
Järjestämme tapahtumia ja vierailuja pihapiirissämme sopimuksen mukaan. Olemme järjestäneet vierailuja koululaisille, päiväkodeille ja –kerhoille, mielenterveyskuntoutujille, autistiryhmille sekä monille muille kerhoille ja järjestöille, myös pienille yksityisille ryhmille. Pienimuotoinen tarjoilu tai makkaranpaisto onnistuu sopimuksen mukaan.
Alpakan raakavillaa, lankaa ja sukkia 
Omien alpakoiden lankaa, huovutuslevyä ja sukkia.Alpakkaretket
 yhteistyössä Luontoäidin Hyvinvointipalveluiden kanssa
Alpakkaretki on mieleenpainuva kokemus jokaiselle, joka viihtyy luonnon keskellä ja eläinten parissa. Alpakkaretkelle voi lähteä vuoden ajasta riippumatta joko avoimelle retkelle tai tilatulle yksityisretkelle. Mukana saattaa olla myös aaseja, kilejä, lampaita. Teemme ohjatun retken lähimetsään, jossa jokainen saa kokemuksen alpakan talutuksesta. Retken jälkeen nautimme pientä purtavaa sekä kahvia/teetä. Retken yhteydessä saamme myös tietoja alpakoista ja eläinten käsittelystä. Pyydä ryhmille tarjous.