Rakkaus maaseutuun ja eläimiin sai meidät aloittamaan maaseutuyrittäjinä vuonna 2010. Hyvänmielen Alpakat avasi ovensa Nummisissa 1.10.2010. Harkiten lisääntyneeseen laumaan kuuluu nykyään alpakoiden lisäksi myös amerikkalaisia minihevosia, afrikkalaisia kääpiövuohia, ranskalaisia minilampaita, mikropossun, aasit, islanninhevosen, kanoja, Kainuunharmas lammas, marsuja, kukkoja, kissoja, koiria ja kaneja.

Pääasiallinen toimintamme on järjestää vierailuja esimerkiksi päivä- ja vanhainkoteihin, erilaisiin tapahtumiin sekä erikseen sovittavia maatilavierailuja ja tapahtumia tilallamme Nummisissa.


Alpakoillamme on kokemusta myös syntymäpäiväjuhlista, häistä, markkinoista, yritystapahtumista sekä monista muista yleisötapahtumista. Olemmepa vierailleet myös Duudsonien kuvauksissa. Alpakat ovat tottuneet myös sisätiloihin ja ovat sisäsiistejä. Laumanjohtaja, alpakkaherra Morrison sai vuonna 2010 eläinterapiasertifikaatin ansioistaan terapiatoiminnassa.

Järjestämme tilallamme tapahtumia ja vierailuja ympäri vuoden, sopimuksen mukaan. Maatilavierailun yhteydessä voidaan tarjota myös pientä purtavaa sopimuksen mukaan. Otamme vastaan myös polttariporukoita.